SIJOČA & MAGNETIČNA V DRUGI POMLADI


Draga ženska,

si tudi ti želiš vzpostaviti stik s svojo ženstvenostjo ter osvojiti taoistične, tantrične in sodobne tehnike, s katerimi si boš povrnila svojo sočnost, sijaj, samozavest in pozitivno smer v življenju?


Sijoča & magnetična tudi v drugi pomladi, spletni program za pomlajevanje in nego ženskosti poteka na šestih delavnicah individualno ali v skupini, v živo ali prek spleta.


V času menopavze ženske beležijo neprijetnosti kot so vročinski oblivi, nočno znojenje in suhost nožnice, pogosto pa tudi upad energije, motnje razpoloženja ter slabšo sposobnost koncentracije.

Tradicija Belih tigric dokazuje, da so ženske že pred 4000 leti tudi v menopavzi znale poskrbeti za svojo sočnost, sijaj in dolgoživost. Oživljena tantrična in taoistična tradicija in sodobni pristopi Savine Atai in Mantaka Chia nudijo tudi moderni ženski povsem naravne veščine za povrnitev sočnosti, vitalnost in dolgoživost.


»Tao face yoga, Juicy Face Lifting«


Tao face yoga ima v menopavzi izjemne koristi. Vemo, da mišice na obrazu z leti upadajo. Z vadbo jih ponovno učvrstimo, obraz, vrat in lasišče prekrvavimo. S tem celicam dovajamo več kisika, zato postane koža napeta, gladka in žareča. Delujemo ne le na mišice, ampak tudi na kostno maso obraza. Z vajami vlečemo lobanjske kosti navzgor in s tem vplivamo na povlek obraza. Najpomembnejša korist vadbe je prižig žlez v glavi: hipotalamusa, epifize in hipofize. To so žleze, ki skrbijo za vse glavne funkcije v telesu: na ravnovesje živčnega sistema in hormonov, ohranjajo kondicijo možganov in pomlajujejo naše telo. Obrazne vaje so zasnovane tako, da vplivajo na določen organ v telesu. Z njimi se naučimo vzpostavljati ravnotežje v svojem telesu in počutju.


Masaža prsi in jajčnikov


Masaža prsi dvigne, prekrvavi ter očisti zastalo limfo iz predela prsi, aktivira sočne hormone. Bolj ko v telesu delujejo spolni hormoni, bolj je telo sočno in pomlajeno. Masaža vzpostavlja tudi stik s svojimi čustvi, saj vemo, da se čustva nabirajo prav v prsih. Za žensko v menopavzi je pomembno, da masira in prekrvavi jajčnike. Na ta način jih prelisiči, da imajo občutek, da še vedno ovulirajo, potem pa si v tej energiji še masira prsi.


Dih


Dihanje je osnova življenja. V telo dovaja kisik in spodbuja delovanje limfe, ki iz našega telesa odplavlja strupe. V času menopavze so dihalne tehnike izjemno koristne, saj delujejo pomirjevalno, dvigujejo nivo energije, zmanjšujejo lažen občutek lakote, povečujejo koncentracijo, odpravljajo fizične in čustvene bolečine.


Meditacija


Z meditacijo uravnavamo čustva na vseh nivojih, sproščamo telo in vračamo svojo mehkobo in sijaj. Dobro je redno skrbeti, da se iz telesa očistijo vse negativne energije, spomini, težka čustva in vzorci, ki jih prinašajo različni odnosi in doživetja iz preteklosti ali strahovi pred prihodnostjo.


Krepitev mišic medeničnega dna


Z vadbo dosežemo krepitev spodnjih krožnih mišic in reproduktivnih organov ter oživitev sočnih hormonov. Poveča se vlažnost nožnice, več je užitka v spolnosti. Z uporabo kristalnih jajčkov premagujemo travme na fizični, energetski in emocionalni ravni in vzpostavljamo ljubezen do sebe.


Program je pripravljen z uporabo znanja »TAO WOMAN LIFTING« by Savina Atai& Mantak Chia.Modul 1


- uvodno predavanje, v katerem boš spoznala metodologijo bioritemske ure, mesečnega in letnega cikla ženske, kako je po kitajski medicini pet elementov povezanih s petimi notranjimi organi in s petimi različnimi deli sebe, s katerimi se srečamo skozi ženski mesečni cikel.


-pravilno trebušno dihanje


Modul 2


Tao face yoga, aktivacija žlez v glavi 1.del


-meditacija za nego ženskega ravnovesja


Modul 3


-Tao face yoga, aktivacija žlez v glavi 2.del


-trening spodnjih krožnih mišic


Modul 4


-Tao face yoga, aktivacija žlez v glavi 3.del


- energetsko negovanje jajčnikov


Modul 5


-Tao face yoga, aktivacija žlez v glavi 4.del


-masaža prsi


Modul 6


-Tao face yoga, aktivacija žlez v glavi 5.del


-dihalne vaje za nego ženskega ravnovesja v skladu z žensko cikličnostjo


Z redno vadbo po programu Sijoča & magnetična v drugi pomladi si boš povrnila sočnost, samozavest in pozitivno smer v življenju.Cena tečaja

600€


Tečaj bo potekal preko platforme Zoom.


Kaj je Zoom?


Zoom je videokonferenčna platforma, ki omogoča, da se lahko večje število ljudi, ki so vsak na svoji lokaciji -vsak na svojem računalniku ali mobitelu-sreča v živo. Omogoča ti, da delavnico spremljaš in aktivno sodeluješ. Pred vsakim spletnim srečanjem boš na svoj e-naslov prejela povezavo, kjer bo potekalo spletno srečanje.